Reklama
 
Blog | Pavel Šmejkal

5 důvodů, proč Jiří Paroubek vyhraje volby

Dnešní den je jako stvořený pro politologický rozbor věcí budoucích. Jakých pět nejdůležitějších důvodů naznačuje příštího vítěze květnových parlamentních voleb?

Aristokratické a noblesní chování i vystupování Jiřího Paroubka jej předurčuje k roli premiéra. Je prototypem dynamického, inteligentního a moudrého vládce evropského střihu. Opozice na něj nikdy nemůže vytáhnout žádného kostlivce ze skříně, žádnou kauzu, nic podezřelého. Jeho život je křišťálově čistý stejně jako jeho myšlenky.

Předseda Jiří Paroubek šéfuje moderní evropské sociálně demokratické straně očištěné od všech kariéristů a podobných živlů. Jeho partaji leží na srdci blaho všech občanů státu od nejbohatších oligarchů, o jejichž majetek vyjadřuje až dojemnou starost, až po posledního bezdomovce. Strana navíc sdružuje nejlepší mozky, které bylo možno v středoevropské kotlině nalézt.

Rozhodně se Jiří Paroubek nevyvyšuje nad obyčejné lidi. Chápe jejich potřeby a tužby, a proto nejlépe ví, co občany České republiky trápí.

Reklama

Idealista Jiří Paroubek je oblíben širokými masami potenciálních voličů. Dalo by se dokonce říci, že stojí pevně rozkročen zleva doprava. Může tedy počítat s hlasy voličů levice i pravice.

Laskavý Jiří Paroubek je rovněž geniálním ekonomem. Ví, jak během krátké doby snížit státní dluh, a přitom nezvyšovat daně. Ví, jak zvýšit přídavky, důchody, porodné, pastelkovné, pohřebné i další sociální dávky všem potřebným, a zároveň nikomu nesáhnout na jeho příjmy. , jak nevytvářet dluhy pro následující generace, a přitom si žít jako šejkové v Kuvajtu. Zkrátka zná tajemný recept, jak nevařit, a přitom pojídat smažená holoubátka.